دبیر جشنواره ملی رسانهای پیشگیری از آسیبهای اجتماعی گفت: داوری بخش نخست دومین جشنواره ملی رسانهای پیشگیری از آسیبهای اجتماعی به پایان رسید.
عقیل مهقانی در گفتگو با خبرنگار سرویس فرهنگ و هنر پایگاه خبری تحلیلی «گلستان ما» گفت: با پایان داوری بخش اول، ۱۲۰ اثر برتر به مرحله دوم راه یافتهاند و ارزیابی نهایی در حال انجام است.
دبیر جشنواره، این رویداد یادآور شد: این جشنوار باهدف آگاهیبخشی و کاهش آسیبهای اجتماعی برگزار میشود، امسال با استقبال گستردهای از سوی فعالان رسانهای و اجتماعی روبهرو بوده است.
همایش نقش بیکاری در آسیبهای اجتماعی در ۹ اسفند برگزار میشود
مهقانی از برگزاری همایش تخصصی نقش بیکاری در آسیبهای اجتماعی در تاریخ ۹ اسفند خبر داد و گفت: در این همایش، علاوه بر اعلام نفرات برتر جشنواره، یک پنل تخصصی با حضور کارشناسان و اساتید دانشگاهی در خصوص ارتباط بیکاری و آسیبهای اجتماعی برگزار خواهد شد. همچنین در مراسم اختتامیه از پوستر سومین دوره جشنواره رونمایی شده و پویش ملی «نه به بیکاری» آغاز به کار خواهد کرد.
پویش «نه به بیکاری»؛ اقدامی عملی در مقابله با آسیبهای اجتماعی
وی افزود: در ادامه روند این جشنواره، دبیرخانه قصد دارد با آغاز پویش «نه به بیکاری» گامی جدی در جهت حساسسازی جامعه نسبت به آسیبهای ناشی از بیکاری بردارد.
مهقانی با تأکید بر نقش بیکاری در افزایش معضلات اجتماعی تصریح کرد: بیکاری یکی از ریشههای اصلی بسیاری از آسیبهای اجتماعی است. این پویش باهدف آگاهیبخشی، حمایت از اشتغالزایی، معرفی فرصتهای شغلی و توانمندسازی جوانان راهاندازی میشود. ما از تمامی نهادهای دولتی و غیردولتی، کارآفرینان، فعالان اجتماعی و رسانهها دعوت میکنیم که به این پویش بپیوندند و در کاهش بیکاری و آسیبهای ناشی از آن نقشآفرینی کنند.
گلایه از وعدههای معنوی و نبود حمایتهای مالی
وی بیان کرد: باوجود قولهایی که برخی نهادها برای حمایت از جشنواره داده بودند، تا این لحظه حمایتها صرفاً در حد معنوی باقیمانده و از لحاظ مالی، دبیرخانه جشنواره با مشکلات جدی روبهرو است.
مهقانی با اشاره به این چالشها گفت: متأسفانه باوجود وعدههایی که برخی ادارات و سازمانها برای حمایت از جشنواره داده بودند، تا این لحظه تنها حمایتهای معنوی ارائه شده و هیچ کمکی از لحاظ مالی دریافت نکردهایم.
وی اذعان کرد: این جشنواره بدون هیچ پشتوانهای و تنها با تلاش تیم اجرایی پیش رفته است، اما برگزاری رویدادی در این سطح نیازمند همراهی و حمایت جدیتر است.
وی در پایان تأکید کرد: اگر قرار است موضوع پیشگیری از آسیبهای اجتماعی جدی گرفته شود، نهادهای مسئول باید از حالت شعار و حمایتهای معنوی خارج شده و بهصورت عملی و مالی در این مسیر نقشآفرین کنند، انتظار داریم که مسئولین و نهادهای مرتبط در روزهای باقیمانده تا برگزاری همایش و جشنواره، از حمایتهای خود دریغ نکنند و به مسئولیت اجتماعیشان عمل کنند.
انتهای خبر/
© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد